Șnițel. Cum se prepară corect. Ingredientul secret de care multe gospodine nu știu
Șnițel. Cum se prepară corect șnițelele. Există un ingredient secret pe care multe gospodine nu îl folosesc. Iată rețeta!
Șnițel. Pentru a găti șnițelele după această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
1300 g carne de porc
lapte
2 ouă
2 lingurițe de sare
2 lingurițe de piper
2 lingurițe de zahăr
făină
Mod de preparare:
Șnițel. Pe deasupra, turnăm lapte cât să le acopere. Le lăsăm timp de 3 ore.
Șnițel. Dăm bucățile de carne prin făină, ou și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei, la foc mic. Gătim, pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Sursa: bzi.ro
Cartofi la cuptor. Acești cartofi sunt perfect copți – sunt crocanți la exterior și foarte pufoși la interior. Așadar, dacă vrei o garnitură simplă care să meargă la orice mâncare, încearcă această rețetă pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cartofii copți sunt delicioși cu carne de pui sau cu friptură de porc.
Cartofi la cuptor. Ingrediente:
900 g cartofi albi, tăiați în două sau în patru
3 linguri ulei de măsline
1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin și cimbru)
1 linguriță sare grunjoasă
1 linguriță usturoi pudră
35 g parmezan ras
Cartofi la cuptor. Mod de preparare:
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Preîncălzești cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul și parmezanul, apoi dai deoparte amestecul.
Așezi cartofii tăiați într-un bol mare și îi stropeșți cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente și mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiți. Îi așezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ți-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum.Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcție de cât de mari sunt cartofii, până când aceștia se înmoaie. Servești imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garnitură.