În spaţiul public, în ultima vreme, s-a spus că Luiza a sângerat după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă şi după ce a fost abuzată. În această săptămână, un martor a apărut şi a declarat că Luiza Melencu a fost batjocorită de 12 bărbaţi.

Citeste si: DECIZE ȘOC A PROCURORILOR! Iubitul Luizei a fost chemat, din nou, la audieri după ce s-a aflat că adolescenta a fost torturată înainte de moarte de Dincă și complicele lui!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama Luizei a fost şocată de cele auzite, dar după ce a analizat situaţia, Monica Melencu a declarat că ea nu crede că Luiza a fost în acea casă. Mai mult, femeia şi-a amintit că în toate documentele pe care le-a văzut ca probă altceva decât mărturia lui Gheorghe Dincă. 

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii despre oasele găsite în lizieră

"Eu nu ştiu în cine sa mai am încredere. Eu nu cred că a fost trecută prin acea casă. Eu nu mai am încredere. Luiza nu cred că a trecut prin acea casă.

Cel putin în cele 20 de volume pe care le-am parcurs eu nu am văzut ca probă decât mărturia lui Dincă", a declarat mama Luizei Melencu la  România TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si