ACTUZLIZARE. Instanța a respins contestația în anulare depusă de Liviu Dragnea pentru a scăpa de condamnare, dar a admis recursul în casație, care se va judeca în ianuarie. Până atunci, liderul PSD rămâne după gratii. 

Liviu Dragnea. „S-a pus în discuție admisibilitatea în principiu a contestației în anulare formulate de noi. Este o etapă premergătoare, obligatoriu prevăzută de codul de procedură penală.

Am susținut toate aspectele și elementele pe care le considerăm a fi legale și sperăm să se admită contestația în anulare, în principiu. Am cerut și suspendarea, așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Textul de lege este sec, spune doar că un complet de judecată poate dispune și suspendarea hotărârii care este atacată cu contestația în anulare, motiv pentru care este la îndemâna judecătorilor să aprecieze în ce măsură vor dispune sau nu suspendarea acestei hotărâri”, a declarat, la ieșirea din sediul instanței supreme, avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Liviu Dragnea

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul de când acesta e la închisoare? Irina Tănase a recunoscut că e adormită în timpul zilei: “Este atât de greu”

Liviu Dragnea. Potrivit apărătorului, nimeni nu i-a interzis lui Liviu Dragnea să discute cu jurnaliștii, însă nu era momentul potrivit.

„De ce să nu poată vorbi? Nu îi interzice nimeni, dar nu cred că era firesc să stea de vorbă de la etaj.

Ce să facă? Să ţipe?”, a comentat avocatul.

Liviu Dragnea

Citeste si: CTP: Liviu Dragnea e un ayatollah al tupeului. Nu va renunța niciodată la lupta pentru putere

Liviu Dragnea. „Ce a spus în fața instanței- se consideră în continuare că este un om nevinovat și a considerat că ce s-a susținut în contestația în anulare este perfect legal și admisibil. Nu știu dacă astăzi(, nu știu când. Sper să se întâmple”, a mai explicat Teodosiu, conform digi24.ro.

Citeste si: Primele imagini cu Liviu Dragnea fără mustață! Cum arată după 5 luni de închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si