Alexandra este fiica lui Cornel Penescu, omul de afaceri care deține un lanț de magazine și ani buni a condus echipa de fotbal FC Argeș. Tânăra este prezentatoare la un post local de televiziune din oraș.

În coliziune au fost implicate mai multe autoturisme. „Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din Piteşti, din direcţia Bascov către Centru, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit, iniţial, un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din Bascov, apoi un alt autoturism condus,

tot din sens opus, de o femeie de 25 de ani, din Bascov”, a informat Poliţia Argeş.
Fiica celebrului milionar Cornel Penescu, implicată într-un accident
În vârstă de 25 de ani, Alexandra, fiica omului de afaceri Cornel Penescu din Pitești, a fost implicată într-un accident violent de circulație.

Doi dintre șoferi au fost răniți și au fost transportați la spital.

Citeste si: Incendiu devastator la o fabrică de mezeluri, în Câmpia Turzii (VIDEO)

Citeste si: Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre raportul privind intervenția jandarmilor de pe 10 august: ”E nenorocire”

„Au fost două victime, doi bărbați, unul de 42 de ani care prezenta un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la membrul superior drept și pierderi de cunoștință, iar celălalt de 30 de ani acuza dureri la membrul superior drept. Cei doi au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital de către echipajul SMURD”, conform ISU Argeş, potrivit argesulonline.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă în România după cutremurul produs în urmă cu câteva minute

Citeste si: Dezastru fără margini la Târgul de Crăciun din Constanţa. Zeci de preparate gătite pe trotuar

Tânăra de 25 de ani nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, Alexandra Penescu alegându-se doar cu o sperietură zdravănă. Bolidul său a fost serios avariat în urma impactului.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si