Un scandal de mari proporții a avut loc în decembrie 2011, la liceul "Jean Monnet" din București, acolo unde profesorul de sport Dan Vișan a fost acuzat de o elevă de 17 ani că a forțat-o să întrețină relații intime în timpul unei excursii cu clasa la Predeal. După un proces de notorietate, Dan Vișan a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata unei despăgubiri simbolice, de doar un leu, către victimă.

Citeste si: Mesajul șocant postat pe Facebook de un cunoscut designer care i-a îngrijorat pe toți prietenii săi

Retras din învățământ, Dan Vișan s-a angajat pentru scurt timp ca portar la un hotel din Capitală, confruntându-se acum 5 ani și cu o executare silită venită din partea unei instituții financiare care dorea să-și recupereze creditula cordat profesorului de sport. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Zilele trecute, pătruns probabil de emoția sărbătorilor, Dan Vișan a postat un mesaj criptic pe Facebook, în care vorbește de dragoste și de dezamăgirile ei. ”Ne amăgim, ne agăţăm privind o dragoste pierdută ca si cand am fi nemuritori.

Ca si cand i-am cere morții sa nu ne ia cand ne vine vremea. Însă vremea vine...asa si cu dragostea asta, ai pierdut-o, las-o sa plece...nimeni nu s-a întors din morți și sa fie la fel ca atunci cand era in viata”, a notat Dan Vișan. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si