Ghiță Ciobanu a mărturisit că iubește animalele și de asemenea meseria pe care o practică, dar este necăjit de când preţurile pentru exportul de oi a scăzut dramatic. Ciobanul luptă să își vândă animalele în centrele private de colectare cu doar 100 de lei pe cap de animal. Firmele care vând carnea de oaie în Orientul Mijlociu sau în Africa de Nord au un preţ chiar și de 10 ori mai mare ca cel al lui Ghiță Ciobanu.

Ce ocupație are Ghiță Ciobanu după ce a cunoscut celebritatea

Ce ocupație are Ghiță Ciobanu după ce a cunoscut celebritatea

„Comerţul cu oi a devenit o batjocură. Vindem o oaie pentru 100 de lei. Nu-mi permit să plătesc salarii bune şi nu mai găsesc muncitori tineri, văd că totul merge în jos. Am impresia că acest lucru este politic, că încearcă să distrugă sectorul”, a declarat Gheorghe.

Ce ocupație are Ghiță Ciobanu după ce a cunoscut celebritatea

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Sportivă în stare gravă după ce a fost lovită de trăsnet

Ghiță iubește să fie cioban, deși tatăl său dorea ca fiul să ajungă prezentator de televiziune. Bărbatul spune că doarme câte patru ore pe noapte, pentru că este mereu plecat pe munți cu cele 1.500 de oi. Ghiță nu își lasă animalele niciodată, chiar și la minus 30 de grade, ciobanul doarme lângă oile sale.

Citeste si: Michael Schumacher de nerecunoscut după 7 ani de comă. Vezi cum arată fostul pilot

„Am moştenit acest rol de cioban de la tatăl meu, care avea câteva sute de oi, dar îmi place pentru că iubesc animalele”, afirmă Gheorghe Dănuleţiu.

Citeste si: Cum arată soția lui Teodor Meleșcanu! S-a recăsătorit în urma cu 10 ani, după ce a ramas văduv. FOTO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si