Adrian de la Puterea Dragostei a ieșit să ia micul dejun cu un amic. După ce au părăsit localul
în care au mâncat, Adrian s-a îndreptat către o florărie.
"Nu am mai surprins-o de mult cu un buchet de flori", a mărturisit el.
Cu buchetul de trandafiri în brațe și cu micul dejun luat la pachet pentru Larisa, s-a îndreptat către locuința ei. Când a ajuns a găsit-o pe iubita lui dormind, dar care s-a bucurat de trezirea drăguță pe care i-a oferit-o.

Citeste si: Orban spune că elevii din Alba care vin din Italia nu vor sta în carantină, ci vor fi izolaţi la domiciliu

Puterea dragostei- Larisa si Adrian au recunoscut TOT. Fanii sunt socati

Cei doi fosti concurenti de la Puterea dragostei au decis sa le raspunda fanilor la intrebarile care ii preocupa. Larisa si Adrian s-au asezat in fata camerei de filmat si au promis ca vor spune adevarul sau... vor manca cate o bomboana pentru fiecare intrebare la care nu vor sa dea un raspuns.
Usor de zis, greu de facut pentru ca niciunul dintre cei doi nu a putit sa manance asa de multe bomboane cum ar fi crezut inainte sa inceapa jocul.

Larisa si Adrian, fosti concurenti Puterea dragostei au raspuns mai multor intrebari

Ai fost vreodata arestat? Ai facut vreodata sex in trei? Acestea au fost intrebari la care cei doi au raspuns cu NU categoric.

Insa au urmat intrebari la care cei doi nu au putut sau nu au vrut sa raspunda. Amandoi au mancat bomboane pe saturate. Oare sa fi regretat ca au luat decizia sa faca vlogul cerut de fani?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Orban spune că elevii din Alba care vin din Italia nu vor sta în carantină, ci vor fi izolaţi la domiciliu

Una dintre intrebarile care i-a blocat pe cei doi fosti concurenti Puterea dragostei a fost despre familie. "Ce crezi despre familia mea?", cei doi au ales sa nu raspunda. Adrian s-a scuzat ca inca nu ii cunoste suficient de bine pe cei din familia Larisei.
"Daca exista ceva ce ai putea schimba la mine, ce ai schimba?"

Adrian a spus ca ar schimba reactiile nervoase ale Larisei, insa si Larisa a raspuns acelasi lucru. Se pare ca amandoi isi doresc de la celalalt mai mult calm si mai multa rabdare.

O intrebare foarte incomoda a facut-o pe Larisa sa aleaga din nou sa nu raspunda, deci sa manance inca o bomboana, ceea ce l-a cam imbufnat pe Adrian, care si-ar fi dorit sa afle acest detaliu. "Cati parteneri ai avut?" a fost intrebarea careia Larisa i-a raspuns cu pas.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Adrian nu a avut nicio ezitare si a raspuns. "Nu am numarat, dar minim sau maxim 15 au fost".

Cei doi fosti concurenti i-au incurajat si pe urmaritorii lor sa faca acest joc si au promis ca vor urma si alte vloguri in care vor dezvalui mai multe lucruri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si