Un copil de doi ani, din comuna Udeşti, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital după ce a mâncat alune duminică seara. Micuţa de un an şi şase luni a fost lăsată singură în cameră, împreună cu surorile sale mai mari, de şase, respectiv patru ani, care mâncau alune.

Citeste si: Horoscop 3 martie 2020. Zodiile care vor avea o zi norocoasă

Copil de doi în comă după ce a consumat alune. Micuța riscă să-și piardă viața

Copilei i s-a făcut poftă, așa că a decis să mănânce alături de surorile ei, fără a le mesteca. Fetița a început să tuşească şi să se înroşească la faţă, moment în care părinţii au apelat cu disperare 112, încercând să-i scoată alunele din gură.

Medicii s-au sesizat la fața locului și au transportat-o la Spitalul Judeţean din Suceava. În urma cercetărilor, micuţa a fost diagnosticată cu „aspiraţie bol alimentar, comă grad 3”.

Citeste si: Avertismentul Uniunii Europene privind coronavirusul: Nivelul de risc este în creștere

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Copil de doi în comă după ce a consumat alune

Citeste si: Tatăl Gabrielei Firea a murit

Directorul medical la Spitalului Judeţean, Alexandru Macovei susţine că fetiţa a fost internată de urgenţă cu insuficienţă respiratorie și a declarat că este rezervat în privința stării fetei.

Citeste si: Consulul României la Tunis a făcut ţara de râs printr-o postare aberantă: „După cât timp într-o relație apar pârțurile cu prietena?” Vezi cum arată iubita franţuzoaică a lui Eusebiu Slăvitescu!

Polițiștii au menționat că nu există suspiciuni în ceea ce priveşte săvârşirea unei fapte penală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si