Simina se luptă cu kilogramele. Simina de la „Puterea Dragostei” se luptă cu kilogramele în plus după ce a născut. Focoasa brunetă a mărturisit pe contul său oficial de Instagram că poartă o pereche specială de colanți negri, ușor lucioși, pentru a-și ține abdomenul sub control.

simina de la puterea dragostei se luptă cu kilogramele

Simina se luptă cu kilogramele. Citeste si: Scântei în casa „Puterea Dragostei”. Philip și Ella?! Berna nu a putut suporta

Simina se luptă cu kilogramele. Citeste si: Nelson Mondialu explodează: "Copilul meu a fost luat de prost!"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simina se luptă cu kilogramele. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba: A venit poliția peste Sergio

Simina de la „Puterea Dragostei” este de nerecunoscut. Fosta concurentă se luptă cu kilogramele în plus

simina de la puterea dragostei se luptă cu kilogramele

Simina se luptă cu kilogramele. Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a declarat că va urma o dietă și că încearcă să facă sport acasă din cauza pandemiei covid-19 care ține toate sălile de sport închise.

Simina de la „Puterea Dragostei” are grijă la alimentația sa pentru a putea ajunge la greutatea ideală de dinaintea sarcinii. Simina Loica a mărturisit că a avut peste 80 de kg în timpul sarcinii.

Simina se luptă cu kilogramele. Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Cătălin a sărit să-l ia la bătaie pe Livian: „Vino afară! Dacă nu, îți...”

simina de la puterea dragostei se luptă cu kilogramele

Simina se luptă cu kilogramele. Proaspăta mămică are un băiețel perfect sănătos pe nume Dominic. Simina și Alex Zănoagă s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D și de atunci sunt de nedespărțit.

simina de la puterea dragostei se luptă cu kilogramele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si