Costin Mărculescu. Ar fi făcut infarct, spun legiștii, în vreme ce cunoscuții vorbesc despre o depresie cruntă care l-a măcinat în ultimii ani de când s-a lovit de sărăcie și s-a îngropat în datorii.

Înconjurat mereu de prieteni, plin de viață, vesel și pus pe glume, Costin Mărculescu s-a stins în singurătate lângă câinele pe care l-a iubit nespus.

”Simt că nu mai pot... simt că nu mai pot. O să mor probabil!”, spune Doru Calangiu, prietenul lui Costin Mărculescu.

”Mergea cu un hanorac pe el.. zbârlit... ziceai că îi e frig!”, spune un vecin.

Citeste si: ”Doru, mooor!”- Mesajul cutremurător trimis de Costin Mărculescu în ultimele momente de viață

”Eu zic că a murit de inimă rea!”, declară Adriana Bahmuțeanu.

Costin Mărculescu. Vestea șocantă a morții lui Costin Mărculescu a venit aseară târziu, după zile întregi în care pe actor parcă-l înghițise pământul. Scena terifiantă din baie li s-a arătat anchetatorilor după un apel la 112 făcut de apropiați. Fuseseră alertați de vecini că s-a spart o țeavă în locuința lui de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 3 și inundase mai multe apartamente.

Costin Mărculescu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Costin Mărculescu. ”Instalatorii aveau apa oprită. Au zis că de 36 de ore era oprită apa caldă, coloana! S-au dus la el de câteva ori. Și paznicul de aici a dat vreo două telefoane. I-am povestit soției... S-a întâmplat ceva cu Mărculescu.... Latră cățelul.. Și am zis- s-a întâmplat ceva de atâta zile, imposibil!”, spune un vecin.

Citeste si: Costin Mărculescu a vrut să își pună capăt zilelor. Mărturii cu ochii în lacrimi. „Mă simt la capătul puterilor”

Trupul fără viață al actorului a fost găsit în cadă, iar doctorii de pe ambulanță nu au putut să facă nimic. Se pare că zăcea acolo de câteva zile, astfel că nu mai era nicio șansă de salvare... S-a stins singur, departe de prieteni, departe de lumea reflectoarelor pe care atât de mult o iubise la viața lui. Doar câinele de companie a stat lângă el până-n ultima clipa cea mai groaznică a morții care a venit pe neașteptate cu o lună înainte ca actorul să împlinească 51 de ani...

”Ultima oară când am vorbit cu el prin mesaje a fost lunea asta și îmi spunea să nu ies din casă, să nu vin la restaurant, că este pustiu pe stradă și nu are rost să te enervezi degeaba! Într-un mesaj chiar mi-a spus că simt că nu mai pot... Simt că nu mai pot. O să mor probabil!”, mai povestește DoruCalangiu.

Doru Calangiu, patronul unui restaurant și prieten vechi cu Mărculescu, mărturisește, însă, că nu a fost prima oară când actorul i-a trimis astfel de mesaje șocante, poate de aceea nu a bănuit nimic din ce

avea să se întâmple:

”Poate multe persoane o să spună de ce nu m-am sesizat... Avea un stres accentuat, cred că începuse și depresia!”.

De altfel, toți cei care îl cunosc vorbesc despre o depresie. Și fosta lui iubită, Cristina:

Costin Mărculescu. ”Era şi un pic depresiv. Era un pic mai singuratic, mai anxios. El avea probleme şi cu datoriile, avea şi mai multe probleme de sănătate, cu inima, la fel, atacuri de panică”.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Criminaliștii care au fost la locul groazei spun că bărbatul pusese dopul la cadă, a dat drumul la apa caldă și se pregătea să facă baie. Probabil i s-a făcut rău și a căzut îmbrăcat acolo. Din primele informații de la legiști nu a murit înecat, ci se pare că actorul făcuse stop cardio-respirator. Vecinii confirmă că în ultima vreme ambulanța ar fi venit tot mai des acasă la Costin Mărculescu, iar prietenul lui spune că de zile bune nu avea curent electric, nu mânca și era slăbit.

Citeste si: Mara Bănică a vorbit despre cauza decesului lui Costin Mărculescu

Cătălin Mărculescu a trăit o viață de film cu final dramatic... De fiecare dată când avea ocazia, povestea cât de fabulos i-a fost trecutul, dar n-a uitat nici de necazurile pe care a trebuit să le înfrunte. Ultimii ani, însă, au fost un calvar care l-a sărăcit de-a binelea. A murit cu datorii de peste 12.000 de lei numai la întreținere.

Costin Mărculescu

Născut la Craiova- Costin Mărculescu a debutat în televiziune la 15 ani- apoi avea să cunoască lumea filmului. În 1986 a jucat în Liceenii.

Au urmat apoi alte file, dar a jucat și în piese de teatru care l-au dus în spectacole atât în țară, cât și în străinătate. Mai târziu a pus bazele unei agenții de fotomodele, vestită în anii 2000. Dar parcă mai mult iubea divertismentul... televiziunea. Ani la rând a fost pe sticlă, însă de ceva vreme intrase într-un con de umbră și poate că asta l-a dărâmat sufletește.

Citeste si: Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu! Actorul a fost descoperit in stare avansată de putrefacție în baie

Costin Mărculescu. Urma să lanseze o carte și le povestea cu un entuziasm debordant apropiaților despre asta... N-a mai apucat, din păcate. Moartea lui seamănă izbitor cu sfârșitul tulburător al Cristinei Țopescu. Și jurnalista a fost găsită fără viață în casă înconjurată de câinii ei după zile întregi de când ți-a dat ultima suflare.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus joi la capela bisericii Sfântul Gheorghe din centrul Capitalei.... Înmormântarea va fi oficiată sâmbătă la cimitirul Reînvierea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si