Marcel Pavel coronavirus. Cântărețul Marcel Pavel, despre care se știa că este suspect de coronavirus și care aștepta analizele testelor, ar fi fost dus miercuri seară la spital cu izoleta, după ce s-a confirmat că este pozitiv.

Marcel Pavel a decis să-și facă testul pentru Coronavirus după ce s-a simțit foarte rău în ultimele zile.

Marcel Pavel coronavirus. Artistul se simţea rău de câteva zile

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu coronavirus miercuri seară. Potrivit Cancan, în urma testului pe care artistul l-a făcut pentru afla de ce se simte rău de câteva zile, acesta a aflat că a fost, într-adevăr infectat. Artistul a fost transportat în miercuri seară cu izoleta la spital, acolo unde a început deja tratamentul împotriva virusului.

Citeste si: Avertismentul medicului Virgil Musta: „E foarte important ca lumea să fie responsabilă”

Marcel Pavel coronavirus
Marcel Pavel coronavirus

Artistul s-a simțit rău în ultimele zile și a luat decizia de a se testa pentru COVID-19, iar asta pentru a nu își pune în pericol familia.

Marcel Pavel coronavirus. Simptomele unei răceli

Cântărețul prezintă mai exact simptomele unei răceli și nu credea că a fost infectat cu coronavirus, mai ales că, susține el, nu are febră, iar asta îl face să spere că este doar o banală răceală de care va scăpa repede.

Marcel Pavel este de părere că are aceste stări de rău din cauza diferenței mari de temperatură din camera în care stau artiștii și platoul unde se filmează emisiunea la care participă în prezent.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: MAE: 33 de cetăţeni români care lucrează la abatoare din Ţările de Jos, diagnosticaţi cu COVID-19

Marcel Pavel coronavirus
Marcel Pavel coronavirus

Marcel Pavel coronavirus. „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click.

Citeste si: Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Artistul a fost luat cu izoleta de acasă în această seară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si