In serialul "Dragoste si secrete" Ali, personajul pe care il interpreteaza Keremcem, traieste o frumoasa si incitanta poveste de iubire alaturi de Sevda, o tanara frumoasa si ambitioasa, careia ii da viata actrita Ozgu Kaya.

Desi intre cei doi parteneri de serial este o diferenta de varsta semnificativa, de aproape 20 de ani, cei doi actori au declarat intr-un interviu pentru presa turca ca se inteleg foarte bine, chiar daca frumoasa Ozgu Kaya ii spune lui Keremcem "Profesorul".

"Ozgu (n.r. Kaya) are 24 de ani si ma bucur ca <profita> de experienta mea. In trecut, diferenta intre generatii era de 10 ani, iar acum a scazut la trei ani. Acesta este un sentiment interesant. Dar cu Ozgu nu simt nicio diferenta intre generatii, pentru ca sunt conectat la ceea ce inseamna tehnologia si industria de divertisment. Este o persoana matura dar, recunosc, ma surprinde cat shopping online poate face  J. Este mereu pozitiva si are un ras molipsitor care inveseleste intreaga echipa, ne revigoreaza", este caracterizarea pe care Keremcem o face frumoasei Ozgu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Celebrul actor recunoaste ca a fost surprins cand a aflat ca va avea o partenera atat de tanara, dar frumoasa actrita i-a dovedit ca este de un profesionalism desavarsit.

"Este foarte harnica si disciplinata. Are rezerve mari de energie si atunci cand ziua de filmare se termina tarziu in noapte; … poate sta ore intregi pe tocuri fara sa se planga  J

", a adaugat Keremcem.

Cum va evolua povestea de iubire dintre Sevda si Ali, in interpretarea actorilor Ozgu Kaya si Keremcem, aflati urmarind "Dragoste si secrete", de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Incepand de saptamana viitoare, din 27 iulie, indragitul serial va putea fi urmarit de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si