Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri seară, că se impune schimbarea Executivului condus de Ludovic Orban pentru modul în care a gestionat criza generată de pandemie, acuzând-ul pe acesta că „pune vieţile noastre în pericol pentru voturile lui”.

„În momentul în care un ministrul Sănătăţii vorbeşte despre ciumaţii Europei, este o etichetă pe care Guvernul Orban a pus-o asupra României.

Ori au gestionat îngrozitor de prost şi suntem mai rău decât eram în martie.

Este vina actualului Guvern care şi-a făcut tot ce şi-a propus. De fapt de o mare manipulare pentru că tot vin şi întreb şi nu primesc răspuns, în condiţiile în care datele sunt adevărate şi avem o explozie mai gravă decât cea din martie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Vorbe grele pe tema Autostrăzii Unirii. „Cu nesimţire, îi condamnaţi la sărăcie”

Cum facem alegeri locale în septembrie? Adică sunt mai importante voturile decât viaţa oamenilor?", a afirmat Victor Ponta, la România TV.

Ponta cere schimbarea Guvernului Orban

El a acuzat că „în martie, în loc să ia măsuri pentru prevenirea pandemiei, Guvernul se ocupa de alegeri anticipate.

Acum ei spun că este foarte rău, dar tot ei sunt ocupaţi cu alegerile locale".

„Mie îmi arată foarte clar că partea de minciună şi manipulare politică a fost şi continuă şi că singura soluţie e să facem o schimbare radicală de Guvern şi de oameni care să se ocupe de problema medicală cu care ne confruntăm", a precizat Victor Ponta.

Citeste si: Orban, despre suma de 80 de miliarde de euro alocată României

„Dacă domnul Orban vine şi ne zice că nu e nicio problemă să facem alegeri, atunci singura explicaţie logică e că ne minte, că nu există niciun caz de COVID. Pentru că dacă există şi eu cred că există, înseamnă că Orban pune vieţile noastre în pericol pentru voturile lui", a spus Victor Ponta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si