Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură un nou episod din În căutarea adevărului. Ce se va întâmpla în episodul de joi, 20 august. 

Urmărește Live Video emisiunea În căutarea adevărului Live pe Kanal D

Cornelia și Viorel Ene (42/44 ani) formează o familie de 21 de ani. Ei au împreună o fiică – Luciana (18 ani) și un băiat- Eduard (20 ani).

Vestea pică ca un trăsnet. Își anunță copiii că urmează să divorțeze. Aceștia acceptă foarte ușor și decid să se mute. Vezi Live Kanal D  

O poveste incredibilă la În căutarea adevărului

Cum s-au împărțit? Luciana cu Viorel si Eduard cu Cornelia. In timp ce Cornelia si Eduard isi continua viata normal, Viorel si Luciana s-au mutat intr-un apartament. Luciana este surprinsa ca intr-o zi la usa ii bate o doamna insarcinata care spune ca este iubita tatalui ei.

Citeste si: Kanal D, locul doi în topul audiențelor, pe durata întregii zile

Luciana este stupefiata si nu accepta sub nicio forma aceasta situatie. Luciana isi anunta mama ca motivul despartirii este acest copil pe care Roxana iubita tatalui ei il poarta in pantece. Cornelia nu accepta ca averea familie sa fie impartita la 3 copii si ii face un scandal montru lui Viorel.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Kanal D, pe primul loc cu “In cautarea adevarului”

Viorel nu vrea sa cedeze cu totate ca dupa divort asteapta sa intre in posesia a 400 de mii de euro, bani de pe o mostenire primita de la o matusa. Viorel are o cearta dura cu Luciana din cauza faptului ca I-a spus Cornelie ca Roxana, iubita lui e insarcinata. Luciana fiind la o varsta frageda interpreteaza cearta ca pe o alungare si fuge de acasa. Familia se reuneste sa o caute pe Luciana, iar dupa ce o gasesc Vorel decide sa lase tot Corneliei si celor doi copii, iar el spune ca se va descurca. Familia isi face totusi griji ca Viorel o sa ramana pe drumuri ca nu mai are unde sa stea si nici pera multi bani, dar acestia nu stiu de mostenire. Dupa aproximativ doi ani Viorel apare la usa Corneliei. De ce a venit Viorel, dar si daca Cornelia l-a primit aflam in episodul de astazi.

Citeste si: Debut în forță! Kanal D, lider absolut de audiență cu premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii “În căutarea adevărului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si