Numele lui Marcel Chelariu a apărut în prim plan acum câteva zile, după ce presa locală a relatat că primarul comunei botoșănene Suhartău, aflat în funcție din 2004 și candidat independent pentru un nou mandat, apare pe bannerele electorale atât alături de liderul local al PNL, Costel Șoptică, cât și cu liderul local al PSD, Doina Federovici.( vezi ce șanse are Traian Băsescu să câștige din nou Primăria Capitalei)

Pentru viitoarele alegeri, Chelariu își face reclamă prin intermediul reprezentanților a două partide rivale. Ziarul Botoșăneanul a relatat că comuna ar fi plină de astfel de afișaje, din 50 în 50 de metri fiind văzuți când Costel Șoptică, când Doina Federovici alături de Marcel Chelariu.

Citeste si: Nicușor Dan, atac la echipa Gabrielei Firea: „O să aducă modelul ceaușist de dezvoltare urbană?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Semnături falsificate în Primărie. Gabriela Firea acuză o campanie murdară și fake news- VIDEO

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea îl susține pe Traian Băsescu la Primărie! Adrian Alexandrov e entuziasmat: “Cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureștiul se întoarce”

Primarul susținut la alegeri de PSD și PNL spune că nu vede nici un inconvenient

„Eu am pus bannere cu dl primar și cu mine, în urmă cu două săptămâni. Dacă dl primar a luat decizia să pună cu d-na Federovici înseamnă că este opțiunea dânsului și nu mai am ce comenta. Ce pot să comentez? Am fost în urmă cu două zile, o să iau la picior toată comuna.

Este o independență pe care nu o înțeleg, nu credeam că va face așa ceva”, a declarat liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică.

„Știți cum este în campanie, oamenii nu pot să fie de aceeași culoare toți. Și eu știu foarte bine opiniile din Suharău. Sunt oameni care înclină spre dreapta, către PNL și în discuțiile cu mine așa o să voteze, pentru PNL. Sunt oameni care nu votează niciodată cu PNL și votează PSD. Deci nu este un inconvenient din punctul acesta de vedere. Așa-i normal, dacă-s independent nu ar trebui așa să fac?”, a declarat primarul Marcel Chelariu, citat de botosaneanul.ro.

Primarul Marcel Chelariu are două terenuri și o casă

Chiar dacă legea îl obligă să își depună anual declarația de avere, Chelariu nu a făcut acest lucru de aproape patru ani. Pe site-ul primăriei, ultima declarație este din 2015, în timp ce pe site-ul Agenției Naționale de Integritate apare una din 2016. Din aceasta din urmă reiese că primarul Chelariu deține un teren agricol și unul intravilan, ambele în Suhartău.

Portofoliul imobiliar al lui Chelariu este completat de o casă de locuit, tot în Suhartău, cu o suprafață de 170 metri pătrați. La rubrica veniturilor anuale, pe lângă salariul de primar (de 33.840 lei pe an), Chelariu a completat că a încasat 5.800 de lei din creșterea și vânzarea animalelor.

La acel moment, primarul avea datorii la bănci în valoare de 28.500 de lei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si