Un număr de 34 de muncitori nepalezi din cei 150 care lucrează pe un șantier din București, la construcția unui ansamblu rezidențial din zona Metalurgiei, au fost testați pozitiv, au declarat surse medicale. Potrivit acestora, muncitorii au fost preluați cu ambulanța și internați în spital.

Potrivit surselor G4Media.ro, muncitorii, care sunt din Nepal și din India, stau cate 10 in baraci, în condiții proaste. Primele două cazuri de infectare în șantier ar fi apărut în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Coronavirus, valul 2. Explozie de cazuri noi în Italia și Franța- cifre la fel de mari ca în primăvară

Un nou bilanț negru de coronavirus a fost raportat sâmbătă 22 august. Numărul pacienților internați la Terapie Intensivă a trecut azi de pragul de 500 de bolnavi, în condițiile în care capacitatea maximă de paturi ATI la nivel național este pentru 1000 de bolnavi în stare gravă, nu doar din cauza COVID-19.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Vestea care îngrozește planeta: coronavirusul a ucis peste 800.000 de oameni

Bilanț negru coronavirus, sâmbătă 22 august- peste 500 de români la Terapie Intensivă

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.189 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.202. Dintre acestea, 504 sunt internate la ATI. 

Citeste si: Ce s-a ales de Ligi de la „Puterea Dragostei”? Imagini inedite cu blondina

Alte 37 de decese cauzate de coronavirus

În intervalul 21.08.2020 (10:00) – 22.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 37 de decese (18 bărbați și 19 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș – Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Suceava, Timiș, Vaslui și Municipiul București.

Citeste si:   22 milioane de cazuri de coronavirus în lume. Mesajul transmis de directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 4 la categoria 50-59 ani, 12 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 8 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani.

Citeste si: Microbuz răsturnat pe liniile de tramvai, după ce a spulberat un stâlp. Mai multe victime


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si