Pe 14 septembrie elevii voi păși din nou în sălile de clasă, dar cu noi reguli în contextul pandemiei de coronavirus.
Vedetele și-au amintit cu drag de prima lor zi de școală în care abia așteptau să se revadă cu colegii și cu profesorii lor.

Dorian Popa copil
Dorian Popa copil

Dorian Popa, una dintre cele mai urmărite vedete cu un număr uriaș de fani, și-a amintit cum a fost pentru el prima zi de școală.

Dorian Popa copil
Dorian Popa copil

”Înoată Cheluțu”, piesa-fenomen a lui Dorian Popa, ironizată crunt într-o manea! 

Cățelul Cheluțu, unul chiar simpatic, a devenit faimos în România după ce a luat cursuri de înot în piscina lui Dorian Popa și la mare și a devenit chiar și starul celei mai noi piese ale artistului, reușind, până la această oră, să depășească 3,7 milioane de vizualizări.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos de la "Puterea Dragostei" a întrecut toate așteptările fanilor. Cum s-a fotografiat frumoasa șatenă

Citeste si: Noua iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” este mămică?! Vezi cum a fost surprinsă Florentina Neagu

Melodia, pornită dintr-o ambiție lăudabilă a lui Dorian Popa, care în urmă cu luni bune l-a salvat pe cățelul pe care l-a numit Cheluțu – numele inițial fiind Bruno – a prins perfect la publicul amator de melodii haioase.

Mai mult, imaginile cu simpaticul Cheluțu au devenit virale, iar internauții au creat diverse glume pe seama cățelului care, din 26 august este un fenomen și în lumea muzicii după ce Dorian Popa a lansat piesa ”Înoată Cheluțu”, care se află pe prima poziție în trending, pe Youtube.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si