Interpretul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu a dat marea lovitură pe scena politică, fiind ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.  Potrivit dateleor parțiale, artistul de 51 de ani, candidat PNL, a strâns 36% din voturile exprimate, urmat de candidatul PSD, cu 27% dintre voturi, și cel al UDMR, cu 20% dintre voturi.

Citeste si: Fata lui Corneliu Vadim Tudor s-a dezlănțuit: ”Cei ca voi, niște jalnici indivizi minusculi, veți dispărea!” Lidia acuză fraudarea alegerilor prezidențiale din 2000

Potrivit declarației de avere, Dinu Iancu Sălăjanu este un om realizat din punct de vedere financiar. Cântărețul de muzică populară a declarat că deține 6 terenuri și un teren agricol în județele Sălaj și Cluj,  patru case- trei în municipiul Zalău, una în Hurez- și două mașini. La capitolul datorii, Iancu Sălăjanu a bifat trei credite, unul de 85000 euro și alte două cu o valoare cumulată de 126100 lei. 

Dinu Iancu Sălăjanu are 7 terenuri, 4 case și două mașini. Soția solistului e medic la un spital din Zalău

Rubrica venituri este bine garnisită în dreptul solistului de folclor, ajuns acum în fruntea Consiliului Județean Sălaj. Dinu Iancu Sălăjanu a primit 56625 lei ca director al Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău, 12045 lei pentru fucția de consilier în cadrul Primăriei Zalău și 4868 lei pentru o colaborare artistică.

La servicii artistice mai sunt încadrați de către Sălăjanu și 7677 lei, rapsodul declarând și că a încasat 110000 lei pe post de dividente de la o societate.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iancu Sălăjanu
Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al CJ Sălaj

Veniturile familiei Sălăjanu sunt completate fericit de soția Dana, medic la Spitalul de Urgență Zalău, care primește anual 101843 lei. Iancu Sălăjanu a declarat în documentul oficial și alocația anuală, 1668 lei, primită pentru fiecare dintre cei trei copii ai cuplului, Ana, Maria și Luca.

De remarcat și faptul că victoria lui Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL, vine după 16 ani în care funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj a fost ocupată de un membru PSD.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si