Dan Drăgulin avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București, având mai multe comorbidități. Premierul Ludovic Orban a transmis condoleanțe familiei  la aflarea veștii că Dan Drăgulin a murit.

"Am primit această tristă veste că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg și prieten, a pierdut bătălia cu virusul la Matei Bals. A fost infectat cu coronavirus. Dan Drăgulin a fost un bun coleg și prieten.

Transmit familiei condoleanțe, regret profund. Avea și alte probleme de sănătate, dar Dan Dragulin era un om în putere, coronavirusul are efecte pe care nu le cunoaștem", a declarat luni dimineața Ludovic Orban.

Citeste si: Coronavirusul rezistă până la 4 săptămâni. Pe ce suprafețe rămâne activ noul virus

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

dan dragulin
Dan Dragulin, răpus de coronavirus după mai bine de două săptămâni de calvar

Mesajul PNL la decesul lui Dan Drăgulin  

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012- 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL.

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Dan Drăgulin nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a deteriorat.

Potrivit premierului Ludovic Orban, internarea lui Drăgulin la Matei Balș s-a făcut cu câteva zile înainte de data alegerilor locale. 

Alegerile din Călărași pentru funcția de primar au fost câștigate de Marius Grigore Dulce, candidatul PSD și consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi. Potrivit AEP, Daniel Drăgulin a obţinut 32% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43%. Prezența la vot de aproape 40%.

Daniel Drăgulin a obţinut 32% din voturi la alegeri, dar a pierdut în fața candidatului PSD


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si