Liderul PSD Marcel Ciolacu a folosit cuvinte grele la adresa președintelui Klaus Iohannis după atacul acestuia la adresa social-democraților, de la prezidiul de la Cotroceni. 

" Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.

Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: VIDEO- Unii români cred în conspirația vaccinului anti coronavirus

Marcel Ciolacu: Să nu ne fure Crăciunul 

Liderul social-democrat îi îndeamnă pe români să iasă din case în 6 decembrie pentru "a pune STOP unui an de haos și dezastru" și a scăpa de un "guvern incompetent și corupt". "Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!", a mai spus Marcel Ciolacu.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Klaus Iohannis, atac furibund la adresa PSD

Președintele Klaus Iohannis a susținut noi declarații de presă de la Palatul Cotroceni, marți seară, și a pus toate tunurile pe PSD. Șeful statului le-a cerut alegătorilor să lase în urmă „acest coșmar” numit PSD, partid pe care l-a acuzat că a subminat orice tentativă de reformă structurală în România.

Iohannis a mai spus că PSD este „un partid nociv” și că, pe 6 decembrie, există șansa „de a îndeprat definitiv PSD de la butoanele puterii”.

„Țara noastră a fost afectată ani la rînd de corupția și incompetența guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea și au direcționat fondurile publice către clientela de partid”, a declarat președintele.

VEZI DISCURSUL INTEGRAL al președintelui Klaus Iohannis aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si