Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a anunţat că, înainte de deschiderea secţiilor de votare, un poliţist din judeţul Gorj a raportat că a tras accidental cu arma din dotare într-o încăpere alăturată secţiei de votare pe care o păzea. Nu au existat victime.

Nu au existat victime în cadrul incidentului de la secția de votare din Gorj

”Un poliţist din judeţul Gorj a raportat faptul că, după preluarea pazei unei secţii de votare, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, alta decât cea în care este amplasată secţia de votare, a executat în mod accidental un foc de armă. Incidentul s-a produs înainte de deschiderea secţiei de vot. Nu au rezultat decât pagube materiale”, a anunţat, duminică, Monica Dajbog într-o declaraţie de presă.

s-a tras cu arma la secția de votare
Secțiile de votare deschise astăzi.[Sursa foto: google]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Cum vor vota cetățenii din localitățile carantinate? Vor mai completa sau nu o declarație pe proprie răspundere?

Citeste si: VIDEO- Alegeri Parlamentare 2020. Zeci de mii de români din diaspora au votat deja

Potrivit acesteia, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul IPJ pentru a efectua verificări cu privire la acest incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si