Pe parcursul zilei de astăzi, vremea va fi caldă, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade Celsius, iar minimele se vor situa între 0 și 10 grade.

Cum va fi vremea în România azi, 11 decembrie 2020

Pe parcursul zilei se vor fi înorări și temporar va ploua pe arii relativ extinse în centrul, estul și sudul țării și local în restul teritoriului.

Pe suprafețe mici, cantiățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sfula slab, până la moderat, doar în regiunile estice, sued-estice precum și în centrul țării.

Deasemenea, reamintim că până astăzi la ora 18.00 este valabil un cod galben de ninsori abundente pentru nordul Olteniei și al Munteniei, precum și în sud-vestul Moldovei; zona Carpaților Meridionali și de Curbură. „În nordul Olteniei și al Munteniei, precum și în sud-vestul Moldovei, cu precădere în zona subcarpatică și la altitudini mai mici de 1700 m, vor predomina ploile. Acestea vor fi importante cantitativ și se vor acumula peste 35...40 l/mp și pe arii restrânse 50...70 l/mp.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

În zona Carpaților Meridionali și de Curbură, în general la altitudini de peste 1700 m, va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de peste 80...90 km/h și temporar va fi viscol ce va determina scăderea vizibilității”, potrivit ANM.

Vremea în principalele zone din țară

Vremea în București

În București temperaturile maxime vor fi de 10 până la 11 grade, dar meteorologii anunță precipitații sub formă de ploaie.

Minimele din Capitală vor fi mai ridicate față de normalul perioadei, încadrate în intervalul 4 – 6 grade Celsius.

Vremea la munte

La munte, meteorologii anunță precipitații mixte, atenționând că se vor forma depunderi de polei. La altitudini înalte se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare și se va depunde un strat consistent de zăpadă.

Vremea pe litoral

La malul mării cerul va fi mai mult noros. Local se vor semnala ploi slabe. Maximele de la Constanța vor fi încadrate între 11 și 12 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse în intervalul 9 – 10 grade.

Citeste si: Horoscop 11 decembrie 2020. Zodiile care au parte de o zi de vis. Totul le merge ca pe roate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si