Politicienii au promis ba anularea, ba impozitarea pensiilor speciale. Până la urmă, parlamentul a votat impozitarea cu 85 la sută a acelor pensii necontributive care depășesc valoarea de 7.000 de lei.

Noi decizii pentru deținătorii pensiilor de lux

Sub acest prag, impozitul era de numai 10 la sută. Era pentru că judecătorii CCR au decis că această lege este neconstituțională! Cea mai mare pensie specială din România este de 77 de mii de lei.

Citeste si: Iohannis a decis! Se iese mai devreme la pensie. Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinești

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Care sunt condițiile puse de USR PLUS pentru un guvern cu PNL

Adică aproape 16 mii de euro, lună de lună. Demnitari, militari, diplomați și magistrați primesc venituri pentru care nu au contribuit la bugetul de stat. Acum se așteaptă motivarea deciziei CCR și în parlament ar putea fi găsită altă soluție.

Una care să îi mulţumească pe politicieni, dar și pe judecătorii constituționali, care sunt și ei pe lista beneficiarilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si