Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a anunţat că, până marţi, la ora 17.00, au mai fost vaccinate 712 persoane, numărul total al celor vaccinaţi ajungând la 2.778.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 6 reacţii adverse uşoare 

”6 reacţii comune şi minore, dintre care:

- 2 reacţii de tip local, cu durere la locul injectării;

- 4 reacţii generale: 2 febrile, 2 alergice de tip urticarie”, au transmis autorităţile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Acesta au precizat că, de la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie, numărul total al reacţiilor adverse a fost de 7, respectiv 2 reacţii locale cu durere la locul injectării, 5 reacţii generale: 2 febrile, 3 alergice de tip urticarie.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț important la Chișinău: România trimite ”până la 200.000” de doze de vaccin în Republica Moldova (VIDEO)

”Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00- 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare”, au mai precizat autorităţile.

Citeste si: Bilanț coronavirus 29 decembrie 2020. Număr mare de decese, situație-limită la ATI

Vaccinul anti-COVID a ajuns în România 

Marţi, au ajuns în România peste 140.000 de doze de vaccin, în cea de-a doua tranşă, după cea simbolică din 25 decembrie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si