UPDATE. Surse medicale susțin că starea de sănătate a lui Toni Grecu s-a îmbunătățit și că el ar putea fi externat zilele următoare. 

UPDATE. Cristina Grecu, soția celebrului artist a explicat, pentru  Libertatea, care este stare de sănătate a lui Toni Grecu. Ea spune că actorul nu a avut complicații din cauza infectării cu SARS-CoV-2 și nu a ajuns la ATI.

Ea a confirmat faptul că el este internat la Institutul Matei Balș din Capitală. 

Potrivit primelor informații prezentate de Gandul.ro, prezentatorul, scenaristul și realizatorul TV Toni Grecu se afla internat în stare gravă, la la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” din Capitală. Starea sa de sănătate ar fi una îngrijorătoare.

Toni Grecu a ajuns la 61 de ani și se afla într-o formă fizică excelentă, făcând sport în fiecare zi (vezi foto mai jos). Se pare că Toni Grecu  a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii.

Citeste si: Doliu în lumea muzicală! Un cunoscut critic muzical a decedat pe patul de spital

”Toni Grecu este internat la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale pentru Gandul.

Citeste si: Doliu în PSD. Un fost prefect și parlamentar al partidului a murit

toni grecu
Toni Grecu a fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii

Toni Grecu făcea 7 kilometri de mișcare pe zi, prin pădure

Toni Grecu a fost fotografiat de paparazzii Impact.ro în pădurea Băneasa imediat după revelion. În imaginile de mai jos se vede cum îndrăgitul umorist de la Divertis își menținea forma fizică prin sport.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ca să-și îndeplinească acest obiectiv, el parcurge șapte kilometri pe zi, în pas alert, în pădure, scriau jurnaliștii,  în urmă cu două săptămâni. Îmbrăcat cu pantaloni confortabili, închiși la culoare, cu o geacă roșie cu glugă și cu o șapcă neagră, Toni Grecu a plecat de acasă pentru sport.

Citeste si: VIDEO-Programări cu probleme la vaccinare în etapa a doua de imunizare

Ce spunea Toni Grecu despre coronavirus

Toni Grecu a glumit adeseori pe marginea pandemiei de coronavirus. Se vede că virusul este unul chinezesc, spunea el, dacă era un virus original, nențesc ar fi avut mai puțini infectați asimptomatici:

" Eu cred că virusul asta este chinezesc, e un fake. De ce? Fiindcă sunt mult prea mulţi asimptomatici. Daca era un virus original, bun, nemţesc sau american asimptomaticii erau puțini, 2-3 la sută.

Deci, hai să privim partea bună a lucrurilor și să gândim pozitiv. Ar fi putut fi mult mai rău ”, a mai spus el. 

Citeste si: Vicepremierii şi miniştrii Guvernului Cîţu s-au vaccinat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”

Într-un interviu acordat Mediafax, Toni Grecu povestea la începutul anului că tânjește după vremurile în care lumea nu era afectată de pandemie.

Ce declara Toni Grecu la acel moment:
„Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citeste si: Berbeceanu, anunț important despre relaxarea restricțiilor în București

Toni Grecu, o activitate artistică de excepție

Toni Grecu s-a născut la 10 decembrie 1959, în Iași. A absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații din Iași.

Toni Grecu a format cu Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin trupa umoristică Divertis. În anii '80, susține cu Divertis mai multe turnee prin țară, în cadrul Cenaclului Flacăra.

Succesul formației continuă și în anii '90, debutând pe micul ecran în martie 1990 la TVR. Din 1999 formația ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1 cu Toni Grecu prezentator și scenarist.

Cu două-trei luni înainte de începerea sezonului 2008, părăsește grupul inițiind procesul de destrămare a grupului. În 2010, a primit Premiul UNITER „pentru contribuția la istoria vie a umorului românesc”.

Toni Grecu este căsătorit și are un băiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si