Femeia descoperită cu coronavirus mergea în avionul cu destinația spre Spania. Cum a simțit că se simte rău, piloții au decis aterizarea de urgență la Timișoara.

Femeia infectată cu Covid-19 urma să ajungă în Spania. Avionul a aterizat de urgență pe Aeroportul din Timișoara, după ce pasagera a acuzat o stare de rău care nu a mai putut fi controlată. Aeronava a decolat inițial de pe Aeroportul Otopeni și urma să ajungă la Madrid.

Citeste si: Andreea Mantea decide sa isi faca testul COVID-19! "De cand a inceput nebunia asta mi-a fost frica sa fac test!" Urmariti o editie de senzatie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", LUNI, 25 ianuarie, de la 22:30, la Kanal D!

Întâmplare inedită în avionul cu destinația spre Madrid

În avion se aflau 183 de pasageri. Imediat după decolare, una dintre femei a transmis însoțitorilor de zbor că se simte foarte rău. Din acest motiv s-a decis aterizarea în regim de urgență în Timișoara, unde femeia a fost preluată de un echipaj medical. La fața locului i-a fost făcut testul rapid pentru COVID, rezultatul fiind unul pozitiv.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: 38.338 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în ultimele 24 de ore

femeie descoperită cu covid în avion
Femeie descoperită cu covid-19, în avion.[Sursa foto: PixaBay]

Aeronava a fost evacuată și dezinfectată complet. Cursa a fost anulată, până când zborul se poate relua în condiții normale. Cu toate că femeia a intrat în contact cu toți cei peste 180 de pasageri aflați la bord, nu s-a decis ce se va întâmpla cu aceștia.

Citeste si: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, explicație după ce s-a vaccinat anti-COVID, purtând o cămașă ”specială”

Conform oficialilor, femeia s-a prezentat inițial la Aeroportul Otopeni cu un test COVID negativ, realizat cu 48 de ore înainte de zborul spre Madrid. Deși testul rapid făcut la aterizarea în Timișoara a dat un rezultat pozitiv, medicii au repetat testul și la spitalul din Timişoara, însă rezultatul a ieșit neconcludent. Astfel femeia va rămâne sub observația medicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si