Un angajat al Departamentului de Comunicare din Ministerul Dezvoltării a fost găsit mort, joi dimineaţă, în propriul birou. Din primele informaţii, este vorba despre o persoană care obişnuia, se pare, să vină devreme la serviciu şi care ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Colegii au încercat să îi acorde primul ajutor și au sunat la 112. Un echipaj cu o ambulanță SMURD a intervenit pentru a-l resuscita pe bărbat, însă medicii nu l-au putut salva, conform Digi24. 

Citeste si: Copilul de 7 ani dispărut în Arad, căutat în continuare, cu sprijin de la București

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Bărbatul a fost găsit de femeia de serviciu, transmite Antena 3. Colegii au sunat imediat la 112 iar bărbatului i s-a acordat primul ajutor de către medicii serviciului de ambulanţă. Aceştia au încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

Mesajul transmis de Ministerul Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a publicat joi dimineață un mesaj în care a confirmat decesul bărbatului.

Astăzi, din păcate, ne luăm rămas bun de la colegul nostru, cel care ne-a fost alături timp de 13 ani. A fost un excelent profesionist în domeniul comunicării, implicat în activitățile ministerului, un adevărat camarad. Vei rămâne mereu în inimile și în amintirea noastră exact așa cum ai fost: jovial, atent, corect și loial! Să-ți fie calea luminată! ”, se arată în comunicatul ministerului.

Doliu în lumea medicală. Un doctor estetician a decedat 

Un doctor celebru a murit din cauza coronavirus. Doctorul estetician a fost infectat de o pacientă care i-a tușit în față. Apropiații medicului afirmă că bărbatul era perfect sănătos.

Celebrul medic se afla în cabinetul lui când îi injecta acid hialuronic în buze unei paciente. Femeia i-a tușit la un moment dat în față, fără ca să știe însă că era infectată cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta la tragedia care avea să urmeze.

În perioada carantinei, Payman Simoni ar fi început să se simtă rău, motiv pentru care ulterior a fost internat într-o unitate spitalicească. Acolo, regretatul medic fusese intubat, după ce a început să aibă probleme de respirație.

După câteva zile, medicul a intrat în comă și a murit în urma unei hemoragii cerebrale. Familia și prietenii lui Payman Simoni sunt în stare de șoc, deoarece medicul, în vârstă de 50 de ani, era perfect sănătos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si