La fel ca în cazul multor produse care conţin piese mecanice, atât pistoalele Airsoft, cât şi cele tradiţionale pot beneficia enorm de utilizarea unui lubrifiant de înaltă calitate pe componentele lor interne.

De ce să foloseşti un lubrifiant pentru întreţinerea armelor?

Scopul unui lubrifiant este de a asigura un mediu fluid între două suprafeţe pentru a reduce cantitatea de frecare care este prezentă şi pentru a permite o mişcare uşoară cu o rezistenţă redusă.

Pentru toată gama de pistoale Airsoft, aceste lubrifiante vor face minuni.

Acesta este un instrument esenţial de utilizat atunci când se întreţin arme, motoare auto şi alte maşini care se bazează pe mişcarea lină a pieselor mecanice pentru a menţine eficienţa, performanta şi puterea.

Integrarea unui lubrifiant de înaltă calitate va permite, de asemenea, o mişcare lină în condiţii de presiune ridicată. Acest lucru este extrem de benefic pentru pistoalele realizate predominant din metal, unde nivelurile de presiune sunt mult mai mari decât la pistoalele cu o construcţie preponderent din plastic.

Acum, că înţelegem motivele utilizării lubrifianţilor în produsele mecanice, de ce ar trebui să utilizezi în mod specific un lubrifiant siliconic în locul produselor organice convenţionale, cum ar fi uleiurile şi alte soluţii?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Avantajele utilizării lubrifiantului siliconic pentru pistoalele airsoft

Siliconul este ideal pentru utilizare pe termen lung datorită rezistenţei sale la factori extremi, cum ar fi temperaturile ridicate şi oxidarea, deoarece acest lucru îi permite să fie utilizat pentru perioade mai lungi de timp în comparaţie cu alte produse. Mai mult, stabilitatea sa termică ridicată asigură eficacitatea acestor caracteristici şi va rămâne constantă chiar şi în situaţii de temperatură extrem de ridicată.

Modul optim de aplicare şi compresibilitatea ridicată limitează presiunile interne (datorită vâscozităţii intense) şi astfel materialul siliconic oferă foarte bune proprietăţi de protecţie. Acest lucru limitează nivelul în care lubrifiantul se acumulează pe piese, aşa cum se întâmplă în cazul lubrifianţilor clasici, care se acumulează în interior.

Lubrifianţii siliconici au o capacitate de încărcare suficientă pentru toate aplicaţiile de lubrifiere metal-plastic şi plastic-plastic. În plus, lubrifianţii siliconici se răspândesc mult mai uşor în toate componentele, comparativ cu compuşii organici. Acest lucru este avantajos pentru produsele complexe care necesită de obicei demontarea înainte de curăţare şi întreţinere, deoarece lubrifiantul siliconic poate ajuta la accelerarea considerabilă a acestui proces.

Citeste si: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii- kfetele.ro

Citeste si: Radu Mazăre, tată a doua oară după eliberarea din închisoare. Roxana a născut un băiețel- radioimpuls.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Siliconul este, de asemenea, un compus inert, ceea ce înseamnă, în esenţă, că nu reacţionează cu alte elemente şi, prin urmare, nu produce subproduse nedorite atunci când este utilizat. Ca urmare, siliconul devine soluţia perfectă pentru lubrifierea echipamentelor sensibile, cum ar fi distribuitoarele de muniţie şi pistoalele de înaltă putere, deoarece lubrifierea furnizată este nu numai de înaltă calitate, ci şi mai curată şi mai sigură decât alte alternative.

Deoarece este foarte rezistent la oxidare (un proces care duce la acumularea de rugină şi coroziune), utilizarea lubrifiantului siliconic ajută, de asemenea, să prelungească durata de viaţă a pistoalelor prin reducerea daunelor cauzate. Lubrifiantul siliconic este ideal pentru utilizare atât în ​​aplicaţii personale, cât şi industriale, pentru lubrifierea, conservarea şi optimizarea pieselor mecanice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si