Evenimentul tragic a avut loc în apropierea localităţii Misovca din raionul Ialoveni. Băiatul de patru ani şi bunicul acestuia, de 61 de ani,  nu au putut fi salvaţi, transmit autoritățile din Republica Moldova.

Potrivit Adevarul.md, salvatorii au fost alertaţi ieri, 14 februarie, iar la faţa locului au fost îndreptate două echipaje de intervenţie care au reuşit să salveze doar băiatul de 13 ani. Copilul de patru ani şi bărbatul de 61 de ani nu mai dădeau semne de viaţă, a transmis Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Citeste si: Tragedie stranie în Iaşi! Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul, apoi s-a spânzurat

Șapte persoane înecate în lacurile înghețate 

Operaţiunea de salvare a băiatului rămas în viaţă, dar şi de extragerea celor două cadavre a avut loc la o distanţă de circa 30 de metri de mal. IGSU îndeamnă populaţia să nu meargă pe gheaţa bazinelor acvatice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Cei care au în grijă minori sunt rugaţi să supravegheze copii pentru a nu merge la săniuş sau la joacă pe lacuri sau iazuri. Copiii se pot prăbuşi cu uşurinţă sub gheaţa lacurilor şi a râurilor, întrucât grosimea acesteia este subţire, atenţionează salvatorii.

De la începutul anului, în Republica Moldova s-au înecat şapte persoane, inclusiv doi copii, scrie sursa citata.

Citeste si: Bărbatul cu arsuri grave transferat în Belgia a murit. Filmul evenimentelor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si