Cinci microbuze ale unei firme de transport din municipiul Botoşani au fost distruse, miercuri, în urma unui incendiu puternic, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu. Potrivit acesteia, alte două microbuze au fost afectate parţial de foc.

Citeste si: VIDEO| Incendiu de ultima oră, în Capitală. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale

Microbuzele arse urmau să fie dezafectate

În total, în parcarea firmei de transport Microbuzul din Botoșani erau 28 de microbuze. Toate urmau să fie dezafectate, potrivit presei locale.

Cinci dintre autovehicule au ars în totalitate, trei au fost afectate parțial, iar 20 au fost salvate, transmite Botosaneanul.ro. Datorită intervenției prompte a pompierilor, au fost salvate și clădirea de birouri și magaziile unde erau depozitate cantități mari de cauciucuri, materiale plastice și lemnoase.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În total, în parcarea firmei de transport Microbuzul din Botoșani erau 28 de microbuze. Toate urmau să fie dezafectate, potrivit presei locale.[Sursa foto: Botosaneanul.ro]

Citeste si: Incendiu puternic în Brăila. Patru case mistuite de flăcări: ”A luat foc de la vecina. E femeie bătrână, are Alzheimer, uită”

"La faţa locului au ajuns până în acest moment trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau cinci microbuze, alte trei erau afectate de căldura radiată şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte autovehicule parcate în apropiere, dar şi la clădirea firmei", a declarat Dorina Lupu, citată de Agerpres.

Oficialul ISU Botoșani spune că, datorită intervenţiei prompte a pompierilor, au fost salvate clădirea de birouri şi magaziile unde erau depozitate cantităţi mari de cauciucuri, materiale plastice şi lemnoase.

Cauza producerii incendiului urmează a fi stabilită.

Imagini din incendiul de la Botoșani:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si