Conform Loteriei Române, duminică, 31 octombrie, vor avea loc prima extragere lunară şi cea de-a cincea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare.

Astăzi vor avea loc prima extragere lunară şi cea de-a cincea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare 

Totodată, la cea de-a cincea extragere săptamânală vor participa numerele de ordine din intervalul 1.872.850-2.331.899 corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 29 octombrie, la orele 12:00.

La această extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei.

Prima extragere lunară și a cincea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare au loc duminică. Ce valoare au premiile?

Prima extragere lunară și a cincea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare au loc duminică. Ce valoare au premiile?

Citeste si: Un român din Galați a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49, în valoare de 1,5 milioane euro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

De asemenea, la prima extragere lunară participă numerele de ordine din intervalul 1- 2.331.899, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, de la data începerii înscrierilor până vineri, la ora 12.00.

Însă, la prima extragere lunară se va acorda un singur premiu, în valoare de 300.000 de lei.

Extragerile vor fi difuzate pe TVR 1, la ora 20.55.

Astfel, rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Citeste si: Cum poți participa la campania ”Te vaccinezi și câștigi” a Loteriei Romane. Sunt puse în joc premii de 100.000 lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si