Ei bine, acum este momentul ideal pentru a cumpăra ghete copii de pe marelbo.com pentru că preţurile sunt reduse, aşadar cumperi produse potrivite şi îţi mai rămân şi bani. Pentru o curea, de exemplu.

Marelbo, producătorul român de încălţăminte din piele naturală din inima Bucovinei, reduce preţurile şi te aşteaptă cu o mulţime de surprize. Pentru cei mici, dar şi pentru tine. Descoperă gama cochetă de ghete copii şi vei fi încântată de diversitatea modelelor, dar şi de facilităţile oferite.

Aproape toate ghetele pentru copii sunt prevăzute cu fermoar şi şireturi sau scai, pentru o încălţare rapidă, comodă şi distractivă. Designul modelelor este atractiv, menit să încânte privirile celor mici, elementele decorative plusează şi ele la acest capitol, iar paleta cromatică este ofertantă şi se mulează pe toate preferinţele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Colecția Marelbo de ghete copii include mărimi de la numărul 25 la 35, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Aceasta este meticulous realizată, calapodul urmăreşte atent linia picioruşelor, iar blăniţa interioară are grijă să menţină o căldură optimă.

Cât este iarna de lungă. Toate modelele pentru copii sunt realizate din piele naturală, moale şi uşoară pentru a respecta mişcările făcute de prichindel. Talpa ghetelor previne riscul alunecării, iar cusăturile constrastante contribuie la rezistenţa în timp.

Comandă ghete copii de pe Marelbo.com şi beneficiază de o mulţime de avantaje

 

  • Prețuri de producător. Adică preţuri fără adaos comercial.
  • Încălțăminte din piele naturală realizată local, în fabrica din Vicovu de Sus.
  • Calitate ireproșabilă de peste 35 de ani.
  • Magazin online prietenos de pe care poți comanda rapid, mereu în siguranţă.
  • Consultanţă gratuită pentru alegerea produsului potrivit.
  • Ghid mărimi disponibil pentru alegera măsurii corespunzătoare.
  • Livrare rapidă. În termen de câteva zile, produsele preferate vor ajuge la uşa ta.
  • Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.
  • Măsuri disponibile între 25 şi 35;
  • Procedură de retur simplă;
  • Peste 55 de magazine fizice în toată țara.

 

Nu uita nici de produsele dedicate îngrijirii ghetelor din piele naturală, pentru că petele de umezeală sau sare pot aduce mari neplăceri. În gama de îngrijire încălţăminte de la Marelbo găsești produse speciale pentru fiecare tip de piele, într-o paleta diversă de culori.

Ca şi tine, Marelbo acordă mare atenție colecțiilor de încălțăminte pentru copii, astfel încât, să găsești de fiecare dată modelul potrivit pentru cele mai energice piciorușe din casă. Descoperă colecția de iarnă pentru copii și bucură-te de calitate și prețuri avantajoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si