Explozia puternică s-a produs la ora 6 dimineața în ziua de marți, 2 noiembrie 2021, într-un bloc situat pe Aleea Livezilor, din sectorul 5 al Capitalei. Din imaginile surprinse de către un vecin şi trimise pe Fii Observator, se vede cum apartamentul aflat la ultimul etaj este cuprins de flăcări. Iar la un moment dat s-au auzit şi mai multe explozii.

Vecinii speriaţi au fost cei care au sunat la 112. Până în momentul de faţă nu se ştie dacă era cineva în apartament în momentul în care a izbucnit incendiul.

De unde provine numele de ”Aleea Iadului”?

Aleea Livezilor mai este cunoscută şi ca Aleea Iadului şi asta pentru că unii dintre oamenii care locuiesc aici pleacă ca să fure sau să cerșească în străinătate. Alții așteaptă să fie purtați de aici, în sicriu, scrie Observator.ro.

Citeste si: Spitalul De Boli Infecțioase Constanța ar putea fi redeschis parțial după incendiul devastator în care șapte oameni și-au pierdut viața

Incendiu Aleea Iadului

[Sursa foto: observator.ro]

O pădure din România arde de mai bine de 3 zile

Zeci de pompieri din Bacău şi Covasna intervin, marţi, pentru a treia zi consecutiv, la stingerea incendiului de pădure din localitatea Oituz, transmite Agerpres.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Începând cu ora 7,00, pentru schimbul de efective la locul intervenţiei se deplasează 15 pompieri de la Detaşamentul Bacău şi Oneşti, 8 pompieri de la Detaşamentul Moineşti iar începând cu ora 8,00, 17 pompieri de la ISU Covasna. În total sunt 40 de pompieri militari şi 7 mijloace”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Se pare că incendiul a izbucnit duminică, 31 octombrie 2021, în jurul orei 15:00, şi se manifestă pe aproximativ 12 hectare la litieră, cioate şi doborâturi, într-o pădure aflată sub administrarea Ocolului Silvic Privat Oituz. Pădurea are circa 80% pin, 15% gorun şi 5% fag.

Incendiu pădure

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Lăsați în grija fratelui, au murit în incendiu

„Intervenţia se dovedeşte a fi una dificilă din cauza terenului foarte greu accesibil, a diferenţei mari de nivel, a pantei foarte înclinate în zona în care se manifestă incendiul, precum şi din cauza prezenţei elementelor de muniţie rămase neexplodate din timpul conflagraţiilor mondiale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si