Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o casă din municipiul Lugoj, judeţul Timiş. Flăcările ieşeau din acoperiş la câţiva metri înălţime. După ce a fost stins focul, pompierii au găsit trupul neînsufleţit al unei femei de 86 de ani.

Citeste si: Incendiu de proporții la un depozit de mobilă din Buzău

Ce au transmis autoritățile

Pompierii au intervenit, în urma unui apel la 112, pe strada Hasdeu din Lugoj, unde un incendiu a izbucnit la o casă, iar flăcările înalte de câţiva metri ieşeau prin acoperiş.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu în Scheii Braşovului. Trei case au fost cuprinse de flăcări

Mai multe echipaje şi autospeciale au fost mobilizate, mai ales că exista pericolul ca focul să se extindă şi la casele învecinate.

Citeste si: Luan și Alban s-au făcut scrum în incidentul din Bulgaria. Gemenii aveau patru ani

După aproximativ o oră, pompierii au reuşit să stingă incendiul, însă tavanul casei s-a prăbuşit din cauza flăcărilor puternice.



Salvatorii au căutat şi posibile victime, mai ales că vecinii au anunţat că în casă locuieşte o femeie bătrână şi bolnavă. După mai multe minute de căutări, a fost găsit cadavrul femeii de 86 de ani.

Pompierii încearcă acum să afle de la ce a pornit focul.

Citeste si: Ce trebuie să aibă toți șoferii în portbagaj?! În caz contrar aceștia riscă o amendă usturătoare de până la 3.000 de lei!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si