Papa Francisc și-a permis o altă ieșire privată în afara Vaticanului, de data aceasta pentru a vizita un magazin de muzică din centrul capitalei, în via della Minerva, lângă Panteon.

Papa este un fan al tangoului argentinian

Citeste si: Papa Francisc: "Numărul de femei care sunt bătute şi abuzate în casele lor, chiar de soţii lor, este foarte, foarte mare"

an al tangoului argentinian  

Dar a fost totuși un șoc pentru cei care l-au văzut pe pontiful în vârstă de 85 de ani ieșind marți seara dintr-un magazin de discuri din centrul Romei cu un CD în mână. 

Javier Martinez-Brocal, directorul agenției de știri Rome Reports, a spus că se afla în cartierul Panteonului din Roma când a observat un Fiat 500 alb cu numere de înmatriculare de la Vatican și câteva mașini de poliție parcate în fața magazinului Stereosound.

Proprietarii magazinelor i-au oferit cadou un CD cu muzică clasică

„Sfântul Părinte este pasionat de muzică și era deja clientul nostru, cu ani în urmă, când era încă cardinal. Apoi, desigur, nu l-am mai văzut niciodată. Și acum a venit să ne viziteze. Este un cadou pe care i l-am făcut-o, un CD cu muzică clasică”. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Papa Francisc: "Numărul de femei care sunt bătute şi abuzate în casele lor, chiar de soţii lor, este foarte, foarte mare"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si