Alex Dincof, un tânăr român stabilit cu familia în Italia, a murit la doar 22 de ani. El plecase în Rusia să-și viziteze iubita, dar a murit după ce a căzut de la etajul nouă.

Alex era campion e-sport la CS:GO

Moartea misterioasă a avut loc la Rostov, Rusia, acolo unde tânărul plecase pentru a-și vizita iubita, pe care o cunoscuse în cadrul unei competiții.

Familia băiatului nu crede în varianta sinuciderii. "Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva", a spus mama tânărului.

"Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu", explică prietenii băiatului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie la Cluj: Un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure

A fost felicitat chiar de președintele Vladimir Putin

El a mai fost în Rusia în septembrie, pentru a participa la o competiţie CS:GO. 

Alex și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni.

Alex a încheiat anul 2021 concurând pentru EC Brugge, ajutând echipa să câștige PolyPlay Cup #1 și să ajungă în Top 3 Kayzr League Fall și NumberOne S2 Legend Etapa 4. 

Citeste si: Trei răniţi într-un atac cu cuţitul, la Universitatea din Tokyo


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si