Lanțul de magazine Mega Image a anunțat că retrage de la vânzare un anumit sortiment de cârnaţi pentru că există posibilitatea infectării cu Salmonella, conform anunţului postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Citeste si: Un taximetrist a fost bătut de trei indivizi care au refuzat să poarte masca de protecție: ,,Am crezut că nu mai scap"

Ce produs a fost retras de la raft din cauza unei posiblie contaminări cu Salmonella

Mai exact, este vorba despre produsul DLL MINI CARNATI 125G, număr lot 541858 cu termen de valabilitate 20 aprilie 2022.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

,,Dorim să vă aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul: 28889 DLL MINI CARNATI 125G. Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se posibila contaminare cu Salmonella. Toate produsele retrase urmează a fi distruse. Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsul cu lotul sus menţionat şi roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul.

Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele menţionate mai sus până la data de 14.02.2022", își informează Mega Image cumpărătorii.

Lotul de cârnați care ar putea fi contaminat cu Salmonella a fost distribuit în magazinele Mega Image Cobălcescu, Siseşti şi Barbu Văcărescu, toate din Bucureşti, şi Copou din Iaşi.

Citeste si: O româncă a lovit mortal cu mașina o mamă și pe fiul ei de 5 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si