Vești proaste pentru români. Germania a oprit Nord Stream 2, așadar autorizarea gazoductului a fost suspendată. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a postat un mesaj amenințător pe contul său oficial de Twitter. Toate facturile la gaze vor avea de suferit.

Românii ar putea să plătească dublu pentru facturile de gaze. De când Germania a oprit Nord Stream 2, ne putem aștepta la ce e mai rău.

Citeste si: Motivul pentru care Turcia nu mai vrea să fie denumită internațional ,,Turkey''

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a scris un mesaj pe contul său oficial de Twitter, prin care a explicat situația. Așadar, europenii vor plăti dublu pentru gaze, deci este vorba despre o creștere semnificativă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Explozie la o țeavă de gaze din București. Circulația a fost restricționată

Conform noilor informații vehiculate în spațiul public, va fi o creștere a prețului gazului la 2.000 de euro per mia de metri cubi.

Românii care au primit facturi prea mari la gaze au depus deja plângere la Protecția Consumatorului.

„Cancelarul german Olaf Scholz a dat instrucțiuni să oprească certificarea gazoductului Nord Stream 2. Bine. Bine ați venit în lumea nouă, în care europenii vor plăti în curând două mii de euro la mia de metri cubi de gaz”, a transmis Dmitri Medvedev.

Oficialii au promis ieftiniri la început de an

Deși Guvernul a promis ieftiniri, lucrurile merg din ce în ce mai rău. 2022 a început cu creșteri neașteptate ale prețurilor. Mulți români sunt uimiți atunci când primesc factura la gaze sau la energie.

Citeste si: Dronele care plantează 800 de copaci pe zi- VIDEO

Autoritățile române au declarat în mai multe rânduri că, deocamdată, încă se lucrează la Ordonanţa de Urgenţă privind reglementarea preţului la energie. Deocamdată, nu s-a luat nicio decizie în acest sens și se așteaptă mai multe propuneri.

Criza prețurilor la energie electrică și gaze continuă să fie una dintre cele mai mari probleme pentru români. În ceea ce privește energia electrică, plafonul de preț a scăzut până la 0,68 lei/KWh.

Citeste si: Primele sancțiuni pentru Rusia după ce Putin a recunoscut independența Lugansk și Donețk: Germania oprește autorizarea gazoductului Nord Stream 2, ce aducea gaze naturale din Rusia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si