UPDATE ora 13:00.   Curs valutar BNR azi, 3 martie 2022. Iată cotațiile monedelor internaționale de la ultima raportare a instituției BNR, pentru azi, 3 martie 2022:

Un euro= 4.9489 lei

Un dolar= 4.4635 lei

O liră sterlină= 5.9740

Un gram de aur= 277.3436 lei

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 4 martie 2022. Cum evoluează euro şi dolarul american? Anunțul oficial făcut de Banca Națională

Pe piaţa interbancară, în dimineaţa zilei de 3 martie 2022, un euro se trantacţiona în jurul valorii de 4,94- 4,95 lei.

Deşi cursul interbancar nu înregistreată fluctuaţii mari, la casele de schimb din România, un euro depăşeşte, atât la vânzare, cât şi la cumpărare, pragrul de 5 lei. S-a ajuns în această situaţie în condiţiile în care este o lipsă de cash în piaţa, în contextul războiului din Ucraina. Românii speriaţi au ales, aşadar, să cumpere euro, în eventualitatea incertitudinilor privind invazia Rusiei în Ucraina.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Știrile Kanal D vă prezintă în timp real noile cotații ale monedelor internaționale. Până când cursul valutar va fi actualizat, vom vedea care au fost schimbările din lumea monetară la ultima raportare a instituției BNR de luni, 2 martie 2022.

Află care sunt cotațiile zilei pentru euro, aur, dolar și alte monede internaționale!

Citeste si: Rusia, sub sancțiuni puternice. „Va fi tratată ca un stat ostil, izolat de fluxurile globale și de investiții”

Curs valutar BNR pentru data de 2 martie 2022. Cum evoluează euro și celelalte monede internațioale?

Curs valutar BNR pentru Euro

1 euro – 4.9490 lei

În ultima ședință a BNR de miercuri, 2 martie, moneda euro s-a apreciat în fața leului românesc, ajungând la o cotație de 4.9490 de lei. 

Citeste si: Furtună pe piețele financiare după ce Rusia a declanșat atacul în Ucraina. Prețul petrolului a explodat, rubla s-a prăbușit

Ultimul maxim istoric al euro a fost de 4.9495 lei, cotație înregistrată pe 22 septembrie 2021.Totodată, estimările arată că euro va atinge anul acesta 5 lei, cotație pe care unele prognoze o anticipau și pentru 2021.

Curs valutar BNR azi, 3 martie 2022: Ce se întâmplă cu euro la casele de schimb valutar?

Curs valutar BNR azi, 3 martie 2022: Ce se întâmplă cu euro la casele de schimb valutar?

[Sursa foto: PixaBay]

Curs valutar BNR pentru Dolar

1 Dolar= 4.4590 lei

Cotația dolarului american, a înregistrat o ușoară creștere, ajungând la valoarea de 4.4590 lei, miercuri, 2 martie pe piaţa românească, în comparație cu valoarea afișată la cursul anterior. Astfel a ajuns la o cotație 4.4590 ei pentru un dolar.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Important de menționat este faptul că, de pe 10 februarie, când a fost apreciat la 4.3218 lei, dolarul american își menține tendința de apreciere în fața leului românesc.

Curs valutar BNR pentru Lira Sterlină

O liră sterlină= 5.9383 lei

Citeste si: România ar putea trece la moneda euro. Ce anunț a făcut ministrul Finanțelor

Miercuri, lira sterlină a ajuns la o cotație în valoare de 5.9383 lei. Mai exact, lira a crescut semnificativ, față de ultima actualizare a BNR de marți.

Curs valutar BNR azi, 3 martie 2022: Ce se întâmplă cu euro la casele de schimb valutar?

Curs valutar BNR azi, 3 martie 2022: Ce se întâmplă cu euro la casele de schimb valutar?

[Sursa foto: PixaBay]

Curs valutar BNR pentru Francul Elvețian

1 Franc Elvețian= 4.8551 lei

Francul elveţian a fost cotat miercuri, de Banca Națională a României, cu o creștere pentru a treia zi la rând, astfel ajungând la cotația de 4.8551 lei, față de cotația de la ultima raportare în ședința BNR. 

Gramul de aur= 276.1233  lei

Valoarea unui gram de aur se afla în continuă creștere și miercuri, 2 martie, și astfel a ajuns la 276.1233  de lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si