Garou este poate unul dintre cei mai strălucitori, mai fermecători și mai carismatici cântăreți ai lumii francofone din ultimele două decenii. Marele lui talent este bine cunoscut publicului din întreaga lume, iar vocea răgușita si sexy, imaginea macho și romantismul fac să bată intens inimile femeilor. La sfârșitul anilor 90, a intrat în spatiul muzical incălcand toate canoanele.

În 1997 rolul Quasimodo din musicalul „Notre Dame de Paris” l-a transformat dintr-un artist necunoscut din Quebec, în vedetă mondială.

Garou are în palmarez zece albume de studio, concerte în locații prestigioase, duete cu vestiți muzicieni pop (Celine Dion, Robbie Williams, Rob Thomas și mulți alții), prestația la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver, jurat în versiunea franceză a emisiunii „Voce”, actor in filme, precum și participarea la programul celebrului Cirque du Soleil.

Garou is back

În 2022, Garou reia turneul „ Garou is back ”, fiind amânat anterior din cauza pandemiei. Întoarcerea în toate sensurile cuvântului- viața continuă! Garou este întotdeauna recunoscut și imprevizibil.

Programul include hituri din diferiți ani, compoziții rock din repertoriul „marilor” și melodii în stilul soul din cel mai recent album Soul City. Soul în traducere inseamna „suflet”, iar Garou depune tot sufletul în aceste compoziții. Soul City este o călătorie în trecut, în acea perioadă în care tânărul artist necunoscut interpreta in mici localuri( baruri), iar vocea sa unica de bariton, cu raguseala caracteristică, se îmbina de minune pentru compozitiile funk, soul, rhythm & blues.

Cu trecerea anilor, popularitatea a crescut, dar soul-ul, ca stil și atitudine, a rămas. Se pare că experimentul a funcționat.

Din spusele lui Garou, care de câțiva ani, nu a înregistrat discuri noi, Soul City i-a trezit dorința de a crea și lansa albume noi. Sufletul lui a întinerit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nu rata impresionantul „Garou is back”! Ne vedem pe 18 aprilie 2022 la Sala Palatului!

Biletele se achiziționează numai din punctele mai sus menționate care sunt recomandate de către societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri sau a unor bilete cu un preț mult mai mare, și nu de pe site-uri precum viagogo.com, olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. În cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, vă rugăm insistent să sunați la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor înainte de ziua spectacolului.

Intrarea copiilor până la vârsta de 5 ani inclusiv, însoțiți de părinți, este liberă.

Pe lângă cele patru categorii de bilete, organizatorii pun la dispoziția publicului pachetul MEET & GREET care include biletul de intrare si intalnirea cu artistul precum si poza si autograf.

Spectacolul începe la ora 19:00.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe: vandbilete.roeventim.ro, iabilet.ro, salapalatului.ro,.ro si blt.ro. entertix

Informații: 0745 171 770, 0722 408 143.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si