Adolescentul de 14 ani a trecut prin clipe de coșmar. El a văzut cum tatăl lui se stinge în fața sa. Băiatul a povestit care au fost ultimele clipe alături de părintele său.

Citeste si: VIDEO| În timp ce averile oligarhilor sunt vânate în întreagă lume, averea lui Putin este încă la adăpost

Minorul este din orașul Bucha, regiunea Kiev.

El a trecut prin niște episoade înfiorătoare. Copilul a ieșit alături de tatăl său în afara locuinței pentru a cumpăra niște produse pentru casă, însă au fost opriți de soldații ruși și atacați.

Un ucrainean și-a văzut tatăl cum piere

Băiatul a declarat că el și familia sa trăiau în beznă, fără apă și gaze, după ce toate au fost defectate în urma bombardamentelor. Atunci când au fost opriți de soldați, aceștia i-au pus să ridice mâinile, după care au tras în barbat.

Citeste si: Președintele Zelenski, despre negocierile de pace cu Rusia: "Sunt foarte dificile, uneori scandaloase"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Copilul a transmis că a văzut cum tatăl său cade la pământ, apoi soldații au tras și în el și l-au lovit la mână.

„Ne-am oprit, am ridicat mâinile, am spus că nu avem arme, dar militarii ruși au început să tragă în tatăl meu. El a căzut. Apoi, au început să tragă în mine, două gloanțe m-au lovit în mână. Am căzut la pământ", a

declarat adolescentul pentru hromadske.ua.

Citeste si: Președintele american: Rusia ar putea trece la un atac cu arme chimice

Băiatul crede că a scăpat cu viață, printr-o minune. El spune că nu va uita niciodată clipa în care tatăl lui a fost omorât. Copilul susține că a stat culcat la pământ până când rușii au plecat, după care a cerut ajutorul medicilor.

Ajuns acasă, minorul i-a povestit mamei sale că tatăl lui a murit, însă el a scăpat cu viață. Glonțul i-a străpuns inima părintelui său, iar bărbatul a fost îngropat în spatele casei.

Citeste si: Dima a aflat că mama sa a murit în timpul războiului din Ucraina datorită unui mesaj: „Iartă-mă că nu am putut să o protejez”

În prezent, tânărul și mama lui au plecat din oraș, din calea bombardamentelor. Se face aproape o lună de când Rusia a intrat în Ucraina și a atacat tot ce i-a stat în cale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si