Mai exact, siloviki sunt persoanele cu putere care provin din forțele de securitate sau din armată. Acești oameni sunt alături de Vladimir Putin din perioada în care acesta era agent K.G.B și de când se afla în guvernul municipal din Sankt Petersburg.

Vladimir Putin ar putea fi oprit

Siloviki ar putea pune capăt războiului. Ei i-au protejat de sancțiuni și și-au păstrat banii interiorul Rusiei și la fel ca și Vladimir Putin.

Aceștia văd dizolvarea Uniunii Sovietice, fiind cea mai mare catastrofa a secolul al XX-lea și cred că această luptă este pentru Rusia și viitorul copiilor.

Citeste si: Mină de război detonată de Marina Rom

De asemenea, Occidentul trebuie să acorde prioritate lucrurilor despre care ei cred că îi conferă Rusiei statutul de superputere. Petrolul și gazele din Rusia asigură până la 40% din veniturile bugetului federal al țării și 60% din export cu porturile țării.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citeste si: Mesajul cutremurător pe care un tată din Mariupol i l-a trimis fiului său: ,,Dima, mama ta a murit! Am îngropat-o la grădiniță"

În prezent, Germania a oprit dezolvarea a unui gazoduct care este destul de important, iar Uniunea Europeană nu a întrerupt aprovizionarea cu petrol și gaze din Rusia.

Citeste si: Care este parcursul lui Vladimir Putin în cei 22 de ani de când se află la puterea Rusiei. Cum s-a transformat din om de stat în tiran

Cea mai bună metodă pentru a submina armata Rusiei este prin limitarea la tehnologiei. Forțele ruse nu au hardware-ul și software-ul vital folosit de alte forțe moderne pentru a lua informații din teren în timp real și nici sisteme de comunicare.

Citeste si: „E bolnav!” Declarațiile lui Biden au stârnit furie la Kremlin! Reacția Rusiei, după ce Putin a fost numit „măcelar”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si