Daniela Iuliana Mihalcea a murit la spital. Femeia a pierit  și a lăsat orfan un copil de șapte ani. Toată comunitatea din orașul Pistoia este îngrozită de cele întâmplate și localnicilor nu le vine să creadă că Daniela nu mai este.

Citeste si: Un bărbat din Botoșani a intrat în stop respirator după ce a mâncat o înghețată

Apropiații femeii sunt șocați.

Tânăra s-a născut în Galați, însă de mai mulți ani locuia în Italia. Acolo avea un loc de muncă foarte bun, era căsătorită și avea un băiețel.

Daniela s-a luptat cu o boală cruntă

Românca a încercat să supraviețuiască pentru copilul ei. Ea are un fiu de șapte ani. Acum, soțul femeii încearcă să-i explice minorului că nu-și va mai vedea mama niciodată. Tragedia a avut loc în Italia, în orașul Pistoia. Femeia s-a stins din viață chiar pe patul de spital.

Citeste si: Încă o femeie s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara

Daniela a primit un diagnostic cumplit de mai mult timp. Însă, de data aceasta boala a învins. Fiul și soțul femeii sunt distruși de durere și nu știu cum să ia viața de la capăt.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia lucra ca traducător pentru Parchetul din Pistoia. Era îndrăgită de întreaga comunitate. Astăzi, românca în vârstă de 39 de ani va fi condusă pe ultimul drum. Iordana și Ion, părinții fetei, au plecat din România.

Citeste si: Scrisoarea neașteptată lăsată de fostul iubit al Iuliei din Timișoara: „Să plângeţi împreună cu mine”

Părinții tinerei merg în Italia pentru a-și conduce fiica pe ultimul drum. Funeraliile vor avea loc astăzi, în biserica Santa Maria Assunta din Santomato, acolo unde a locuit, potrivit Observator.ro.

Lorenzo, partenerul de viață al Danielei, a transmis un mesaj emoționant.

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Ai fost un partener de viață perfect, o mamă iubitoare și grijulie. Dispariția ta este o durere atât de mare încât crezi că nu vei mai putea continua. Dar așa cum m-ai învățat, lupta este necesară în viață și voi lupta pentru tine și pentru micuțul nostru Ale, care încă are atâta nevoie de mama lui.

Sunt mângâiat să știu că acolo unde te-ai dus nu vei fi niciodată singură, pentru ca mama Tiziana va continua să aibă grijă de tine ca întotdeauna.

Pentru totdeauna ai tăi, Lorenzo și Alessandro", este mesajul transmis de Lorenzo, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: Cine este bărbatul care ar fi determinat-o pe mama din Timișoara să-și ia viața: „Ea nu ar fi făcut așa. O teroriza foarte mult”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si