"La data de 10 mai a.c., în jurul orei 15.40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Gherla au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren.

Citeste si: Un șofer român de TIR a devenit erou în Belgia. Gestul incredibil pe care l-a făcut românul

La locul indicat s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 44 de ani, din comuna Săvădisla.

Evenimentul feroviar s-a produs pe sectorul de cale ferată dintre localitatea Livada şi municipiul Gherla, trenul circulând pe relaţia Cluj-Napoca- Sighetu Marmaţiei", se arată într-o informare trimisă de IPJ Cluj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cadavrul a fost transportat la spital pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Coliziune puternică între un autoturism și un camion, pe DN 64

Un accident rutier a avut loc marți seara, 10 mai, pe un drum național din județul Vâlcea. Unul dintre șoferi a ajuns în stare gravă la spital.

Citeste si: O femeie a decedat după ce a fost acroşată de maşina unei tinere de 27 de ani

O coliziune dintre un camion plin de ulei de motor și un autoturism s-a produs în zona Drăgășani, la granița cu satul Călina din Prundeni-Vâlcea. În urma impactului violent, ambele autovehicule au ajuns în șanțul de pe marginea drumului, cu daune serioase.

Deși autoturismul a fost distrus aproape în totalitate, conducătorul  a supraviețuit ca printr-un miracol. A fost nevoie de echipajul pentru descarcerare ca trupul bărbatului să fie scos dintre fiare.

Bărbatul de 31 de ani a suferit mai multe traumatisme în zona craniană și toracică.

Citeste si: Un bărbat oprit de polițiști pentru viteză avea mandat de arestare în Austria

„După efectuarea manevrelor de descarcerare, şoferul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, pentru îngrijiri suplimentare. Pe toată durata interventiei, traficul rutier a fost blocat”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si