La scurt timp după ce a fost descalificată din Casa Iubirii, Iolanda a făcut declarații surprinzătoare la adresa fostului ei iubit, Mihai. Tânăra a mărturisit că scopul lui a fost de a urca în clasament, nu de a-și găsi sufletu pereche, așa cum a afirmat el la TV.

Citeste si: Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce traume a avut în trecut fostul partener al acesteia

Iolanda și Mihai au fost descalificați în urmă cu câteva zile din Casa Iubirii, după ce s-a aflat că ei au încălcat de mai multe ori regulamentul emisiunii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian este noul concurent ce a pășit în ”Casa Iubirii”. Fetele au fost uimite de cadoul primt de la acesta

Iolanda spune că Mihai nu a venit în casă pentru relație

Dezvăluirile au iscat controverse, iar tinerii au decis să pună capăt relației pe care o aveau.

Citeste si: Iolanda, primele dezvăluiri din Casa Iubirii. Pe cine nu simpatizează concurenta

Fosta concurentă spune că scopul lui Mihai nu a fost de a-și găsi sufletul pereche. "De fiecare dată când eu vorbeam despre relație, el vorbea despre emisiune. Zicea: 'Păi cum crezi că ar fi mai bine? Dacă ți-aș lua apărarea în fața tuturor crezi că așa am da mai bine la public?'. Și i-am zis: 'Tu trebuie să te comporți cum crezi tu'. S-a uitat la tot felul de emisiuni în acele seri și făcea tot felul de comparații. Eu l-am văzut.
Părerea mea e că știa că nicio fată nu se va mai apropia de el în emisiune și atunci a zis: 'Hai, să fiu descalificat!' Dar m-a tras și pe mine în jos."
, a declarat Iolanda, la "Teo Show".

Citeste si: Kinga lipsește noaptea din Casa Iubirii. Reacția Andreei Mantea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si