Flăcările au cuprins un centru de afaceri din capitala Rusiei. Este vorba despre Centrul de afaceri cu 18 etaje Dm Tower, aflat încă în construcție, de pe terasamentul Novodanilovskaya din centrul Moscovei.

Pe contul de  Twitter al Nexta, site independent de știri din Belarus, au fost publicate imagini de la incendiu. În filmare se poate vedea fumul negru şi gros care se ridică în aer de la ultimele etaje ale cădirii.

 

De la ce a izbucnit incendiul

Un constructor care a lucrat pe șantier a declarat unui corespondent MSK1.RU că incendiul a avut loc de fapt la ultimul etaj, unde ar fi luat foc o cameră.

Citeste si: Guvernul va acorda agențiilor de turism 40 de euro pentru fiecare turist străin pe care îl vor aduce în țara noastră

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu sunt cunoscute multe informații despre incendiu. Nu se știe încă dacă sunt victime sau motivul izbucnirii incendiului. 

Ce boală ar avea Vladimir Putin. Medicii vorbesc despre un cancer de sânge

Vladimir Putin a intrat în atenția tuturor, încă de pe 24 februarie, atunci când Rusia a invadat Ucraina. De atunci, ies la iveală diferite detalii intime despre el. În prezent, se crede că președintele rus ar avea probleme de sănătate grave, mai exact un cancer de sânge.

S-a zvonit de multe ori că Putin   ar fi de fapt o sosie și de asemenea au fost aduse numeroase argumente. Până acum nu s-a confirmat acest lucru, însă rusul rămâne în centrul atenției.

Poblemele de sănătate ale președintelui au captat atenția.

Jurnaliștii străini sunt atenți la fiecare mișcare a lui Putin. Acum se zvonește că el ar avea mari probleme de sănătate. Analiștii spun că au obținut o înregistrare audio cu un oligarh apropiat de Kremlin care spune că președintele rus este „foarte bolnav de cancer de sânge”.

Citeste si: Pastilele de iodură de potasiu nu vor mai fi distribuite de Ministerul Sănătății înainte de a se întâmpla un accident nuclear


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si