Pompierii din Focșani au intervenit pentru eliberarea unui bărbat prins sub un tren, în satul Voetin, comuna Sihlea, județul Vrancea.

Bărbatul a rămas prins sub un tren

"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru eliberarea unei persoane prinse sub un tren, în satul Voetin din comuna Sihlea. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Galaţi, deoarece victima, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a suferit leziuni grave la membrele inferioare", a precizat ISU Vrancea.

Citeste si: Adolescenți filmați în timp ce aleargă în fața unui tren care se apropie cu viteză

Potrivit sursei citate, până la sosirea forţelor de intervenţie, bărbatul a fost extras de sub tren de către cetăţeni.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Pacient mort după ce a căzut de la etajul al treilea al SJU Târgu Jiu

Un pacient a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un bărbat de 87 de ani, din comuna gorjeană Crușeț, a murit noaptea trecută după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Din păcate, căzătura i-a fost fatală.

Citeste si: A murit în timp ce dansa la o nuntă. Bărbatul de 36 de ani, tatăl a doi copii, s-a prăbușit din senin

IPJ Gorj efectuează cercetări în acest caz, iar după finalizarea cercetărilor, se vor stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment. Bărbatul era internat din data de 1 mai, când a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța, fiind supus unei intervenții chirurgicale la scurt timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si