''Potrivit primelor informaţii, 120 de persoane au fost salvate din imobilul în flăcări, căutarea de persoane continuă'', a indicat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, pe contul său de Telegram.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de copii "Sfânta Maria" din Iași. A fost activat Planul Roșu de intervenție. 50 de copii, evacuați pe brațe

Centru de afaceri din Moscova, în flăcări. Cel puțin doi oameni au fost răniți și transportați la spital

Focul s-a extins pe o suprafață de 1000 metri pătrați. Centrul de afaceri Grand Setun Plaza este un imobil cu zece etaje şi o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi, potrivit presei ruse.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform ministerului citat, 180 de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea incendiului. 

Focul a izbucnit la primele ore le dimineții. Cel puțin doi oameni au fost răniți și transportați la spital.

Incendiile sunt frecvente în Rusia

Imaginile difuzate arată un incendiu violent şi coloane de fum negru dens.

Incendiile de acest tip, adesea soldate cu victime, sunt frecvente în Rusia şi de multe ori sunt cauzate de starea degradată a clădirilor sau de nerespectarea normelor de securitate. 

Centru comercial din Kiev, distrus de bombele rușilor

Cel puțin 8 persoane și-au pierdut viața, la sfârșitul lunii martie, într-un bombardament rusesc asupra unui centru comercial aproape de centrul Kievului.

Bombardamentele au lovit un centru comercial din Kiev duminică seara târziu, omorând cel puțin opt persoane, distrugând clădirile din apropiere și lăsând grămezi fumegânde de moloz și resturi de mașini arse, pe o distanță de câteva sute de metri.

„Zonele din apropierea centrului comercial erau folosite ca o bază mare pentru depozitarea munițiilor pentru rachete și pentru reîncărcarea lansatoarelor de rachete multiple”, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, Igor Konașenkov.

„Arme de mare precizie cu rază lungă de acțiune au distrus în noaptea de 21 martie o baterie de lansatoare de rachete multiple ucrainene și un depozit de muniție într-un centru comercial «nefuncțional»”, a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si