Raluca Badulescu, personalitate complexă, care nu inceteaza sa surprindă, va oferi în cadrul interviului de la Fiță cu Adiță, de pe canalul de YouTube theXclusive  https://www.youtube.com/c/theXclusiveKanalD  , declarații în premieră, dupa anunțul despre separarea de soțul ei.

Citeste si: Maia Morgenstern vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Emisiunea va putea fi vizionată de la 21:30, imediat după serialul de comedie “Strada Speranței”

Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțirea de soțul ei

“Florin îmi este aproape și știu că îmi va fi aproape toată viața. Eu îl iubesc ca pe ochii din cap. Și el pe mine. Dar este o situație complicată. (…) Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri… Florin este dragostea vieții mele ”, spune Raluca Badulescu cu lacrimi in ochi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Raluca Badulescu, invitata la “Dimineata cu noi”: “Este important sa arate tuturor ca au un cuvant de spus, atat din punct de vedere artistic, cat si stilistic”

Interviul integral si dezvaluirile in premieră ale Ralucăi Bădulescu le puteți urmări începand din această seară, accesând pagina de YouTube theXclusive   https://www.youtube.com/c/theXclusiveKanalD  .

Citeste si: Adina Buzatu, la „Dimineața cu noi”- „Se poartă glezna la vedere, dar atenție, cu sneakerși sau pantofi lejeri, nu cu pantofi eleganți”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si