Bărbatul a fost „țepuit” de proprietarul unei pensiuni de pe litoralul românesc. Polițistul a dorit să se relaxeze câteva zile într-un sejur de 6.500 de lei, într-o vilă din Costinești. A plătit avans 1.500 de lei, iar apoi proprietarul pensiunii nu i-a mai răspuns la telefon.

Citește si: ANM a emis o nouă avertizare de caniculă. Urmează zile cu valori de peste 37 de grade

Polițistul alături de alți 14 amici voiau să se distreze pe cinste. Ei au găsit, în Costinești, o pensiune pe placul lor. Este vorba despre „Casa de Vacanță Perla” și, după ce a discutat la telefon cu așa-zisul proprietar, i-a transferat 1.500 de lei, drept avans.

Vacanță distrusă din cauza proprietarului unei pensiuni

Polițistul a rezervat vacanța de 6.5000 de lei, într-o vilă pe litoral. Și-a pus întrebări după ce a plătit avansul, dar proprietarul pensiunii nu i-a mai răspuns la telefon.

Citește si: Muntele și marea într-o singură vacanță

„Domnul respectiv ne-a cerut avans 1500 de lei. Și am fost de acord. Până la urmă nu era foarte mult. Oricum vila pe cele 5 nopți costa 6500 de lei și am zis că nu strică să dăm niște bani mai devreme.

Omul a cerut un buletin, ne-a făcut contract, totul cu foarte mare profesionalism”, a povestit turistul, potrivit gandul.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

La o distanță de câteva zile după ce au plătit avansul, unul dintre prietenii polițistului a rugat un altul să meargă la adresa unde era situată așa-zisa pensiune, iar când acesta din urmă a ajuns acolo, nici urmă de pensiune. Era un teren viran.

Citește si: Vacanță de lux la răcoarea pădurii

Oamenii și-au dat seama că au fost înșelați, așa că au încercat să dea de urma bărbatului. Ei l-au sunat, de pe un alt număr, și până la urmă au reușit să dea de el. I-au spus că ar vrea să închirieze camera în perioada 21-25 august și l-au întrebat dacă este disponibilă, și dacă o pot vedea. Individul le-a spus că vila este disponibilă, a cerut 1300 de lei pe noapte și un avans, dar a spus că nu e posibil ca vila să fie văzută, căci sunt chiriași cazați și nu vrea să-i deranjeze.

Citește si: Reprezentanții Aeroportului Otopeni, explicație surprinzătoare în urma filmulțului viral cu angajații care împing banda pentru bagaje| EXCLUSIV

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Turistul din București i-a zis apoi de ce l-a păcălit și l-a informat pe presupusul proprietar că va merge la poliție. Răspunsul individului lasă de dorit.

„Dacă tu crezi că îmi faci mie vreun rău că ai contul bancar… Mergeți la DIICOT. E prea bine gândit tot. Tu poți face ce vrei. Ședere plăcută la Constanța”, ar fi răspuns individul, potrivit aceleiași surse.

Așa-zisul proprietar se numește Daniel Bucică și locuiește în Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si